Double J stent one end multi loop

Stenturile ureterale sunt folosite pentru a asigura permeabilitatea unui ureter, care ar putea fi compromis, de exemplu, de o piatra de rinichi. Această metodă este uneori utilizată ca o măsură temporară, pentru a preveni deteriorarea unui rinichi blocat, până când se poate efectua o procedură de îndepărtare a pietrei. Durata de ședere este scurtă pentru un STENT MEDPRO obișnuit (ALB, ALBASTRU și VERDE). Pentru perioade mai îndelungate de ședere, STENTUL MEDPRO LONG DURO (GALBEN) este indicat pentru a menține deschise ureterele care sunt comprimate de tumori din vecinătatea ureterului sau de tumori ale ureterului însuși. În multe cazuri, aceste tumori sunt inoperabile și stenturile sunt folosite pentru a asigura drenarea urinei prin ureter.

Stenturile pot fi, de asemenea, plasate, făcându-se referire la “procedura de apucare a coșului”. În mod normal, stenturile plasate din acest motiv sunt lăsate la locul lor timp de aproximativ o săptămână. Aceste stenturi asigură faptul că ureterul nu are spasm și nu cedează după trauma procedurii.

Materialul din care este fabricat stentul normal este Tecoflex Radioopac proiectat pentru a ușura plasarea și pentru a asigura compatibilitatea pacienților. Stentul Long Duro este fabricat din carbotan (eng. Carbothane).

Furnizat în ambalaj steril, de tip ”peel-open” (cu deschidere prin dezlipire). Dispozitiv de unică folosință.

 Se recomandă evaluarea periodică.

Detalii comandă:

Familie   Dimens. (x0,1Fr) Lungime (cm) Tip Culoare Opțiuni
DJSOEM 30
35
38
40
45
47
50
55
60
65
70
80
12
14
16
18
20
22
24
26
28
30
OEO
BEO
BEC
*B
*G
*W
*LD
/C
/G
/CG
/S
/ SG
/SC
/SCG

 

Tip Culoare Opțiuni
OEO Un capăt deschis
BEO Ambele capete deschise
BEC Ambele capete închise
*B Albastru
*G Verde
*W Alb
*LD Long Duro
/C cu clemă
/G cu fir de ghidare
/CG    cu clemă + fir de ghidare
/S cu sutură
/SC cu sutură + clemă
/SG     cu sutură + fir de ghidare
/SCG   cu sutură + clemă + fir de ghidare